vanaf €1.325,00
Offerte aanvragen

Bali, woon als een Balinees, verken Ubud & strand

Not Rated

Reisduur

Vertrekdatum

8 dagen

Groepsgrootte

n.v.t

Reisthema

  • Bali,
  • Bali,
  • Groepsreizen,
  • Individuele rondreizen,

Dag planning

DAG 01: AANKOMEN IN BALI
Itenirary

Een warme tropische sfeer met een vriendelijke glimlach van de lokale bevolking zal je verfrissen na een lange vlucht. Bij aankomst op Bali zal onze gids u geweldig verwelkomen. Daarna brengen we je naar je hotel voor check-in en overnachting.

DAG 02: MIDDAG ULUWATU TOUR KECAK DANCE
Itenirary

U zult genieten van uw eerste ochtenddag op het eiland Bali en genieten van het proeven van de eerste maaltijden tijdens uw ontbijt. Verder kunt u uw ontspanning voortzetten in het hotel of het prachtige strand vlakbij uw hotel. Ondertussen zullen we genieten van de tour van een halve dag om Uluwatu in de middag te bezoeken (start vanaf 14:00 uur), wat een spannende landtour is om een ​​heilige hindoetempel op de klifoever te bezoeken met een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan . We starten de tour vanuit uw hotel en gaan rechtstreeks naar Uluwatu voor sightseeing. Bovendien bekijk je ook de spectaculaire Balinese Kecak-dansvoorstelling voor een duur van 1 uur. Daarna gaan we terug naar uw hotel voor een overnachting.

Dag 03: DE ERVARING VAN EEN BALINEES HUIS

Reisfoto's

Na het ontbijt checken we uit uit het hotel. Je wordt opgehaald door onze gids en vervolgens naar Rumah Desa a Balinese House gebracht. Bij aankomst een welkomstdrankje. Check-in in de kamer en dan een korte wandeling door het huis, geniet van wandelen op het rijstveld, zie het lokale Bali-huis en de groene omgevingen. De rest van de dag kunt u genieten van een lokaal huisdiner.

Dag 04: DE ERVARING VAN HET PLANTEN VAN PADIE EN BALINEES HUISWERK

Reisfoto's

Ontdek na het ontbijt het unieke karakter van de Balinese boer bij het op traditionele wijze planten van padie, een ervaring om de koeien de voren in de grond te laten snijden en om te keren, vooral om zich voor te bereiden op het planten van zaden. Neem de middagpauze met verse jonge kokosnoten en een lokale Balinese lunch. Als er een evenement in het dorp is, krijg je de kans om te integreren met lokale gemeenschappen (vrouwengroep en mannengroep) om iets te doen in een wederzijdse assistent - Mejejahitan voor vrouwen, buat Penjor voor mannen OF Ze willen dat je ze tegelijkertijd maakt van Balinees Huis.

Dag 05: DE ERVARING VAN BALINEES KOKEN EN BOSTREKKING

Reisfoto's

Eenvoudig Balinees lokaal ontbijt, bezoek vervolgens de lokale markt om ingrediënten voor het kooklesprogramma te kopen. Je leert koken op de Balinese manier. Geniet na het koken van een lunch met een menu dat al door u is gekookt. Na de lunch, verken je een korte boswandeling, ga dan naar de warmwaterbron, neem een ​​bad en keer terug naar huis, neem een ​​douche voor het lokale diner in de avond.

Dag 06: DE ERVARING VAN SAMENKOMEN MET LOKALE STUDENTEN EN ZUIVERINGSCEREMONIE

Reisfoto's

Na het ontbijt zullen we deelnemen aan het dorpsprogramma, de school bezoeken en een paar uur samenkomen met de studenten en je mag een liefdadigheidsinstelling doen (op eigen gelegenheid) voor de studenten daar. 'S Middags, Zuiveringsprogramma genaamd "Melukat" in de Balinese hindoetempel onder leiding van een priester en het nemen van een zuiveringsdouche bij natuurlijk bronwater. Ga terug naar huis en neem het diner.

DAG 07: NAAR UBUD

Reisfoto's

Ontspan in het Balinese huis terwijl u geniet van het ontbijt tot het uitchecken. Vervolgens transfer naar Ubud voor de volgende bestemmingen. Check-in in het hotel in Sanur en overnachting

DAG 08: VERKEN HET ART UBUD-DORP IN EEN DAGTOCHT

Reisfoto's

Na het ontbijt in uw hotel, bezoeken we verschillende bezienswaardigheden in Bali, met name op dezelfde manier naar Ubud. Ten eerste, Mas Village om de Balinese mensen prachtig houtsnijwerk te zien maken. De volgende bestemming is Goa Gajah, de olifantengrottempel, en bezoek vervolgens Tegalang Rice Terrace, een prachtige plek met een prachtig uitzicht op de rijstterrassen op de klifoever. En dan zullen we het centrum van Ubud bezoeken om de kunstmarkt van Ubud en het paleis van Ubud (Puri Saren) te bezoeken. Tenslotte keren we terug naar het hotel voor een programma en overnachting.

DAG 09 & 10: VRIJE INVULLING UBUD

Reisfoto's

Vandaag en morgen vrije invulling in Ubud. We kunnen natuurlijk helpen met leuke tips of wel uitstapjes al vastleggen. Alles kunnen we in overleg bespreken.

DAG 11: TRANSFER NAAR BEACH SIDE HOTEL SANUR

Reisfoto's

Na het ontbijt kunt u genieten van de hotelfaciliteiten en 's middags wordt u naar het hotel aan het strand in Sanur gebracht. Check in hotel en overnachting.

DAG 12: VERKEN HET OUDE DORP IN HET OOSTELIJKE DEEL VAN BALI

Reisfoto's

Vandaag ontdekken we het oudste Balinese dorp in het oostelijke deel van Bali. Na het ontbijt wordt u opgehaald door onze gids voor Tenganan Village Tour. Ten eerste zullen we Kerta Gosa bezoeken, de koninklijke erfgoedsite van Klungkung die bekend staat als een jurisdictieplaats voor de koning om de wetgeving, jurisdictie, bestraffing enz. aan te kondigen voor hun ondergeschikte die de regels heeft overtreden. Daarna bezoeken we Kusamba Beach om te zien hoe de Balinezen het zout traditioneel maken op het zwarte zandstrand. Daarna bezoeken we het oudste Balinese dorp Tenganan, waar we de traditionele Balinese compound met de levensstijl van de lokale bevolking kunnen zien. Op weg naar het hotel maken we een tussenstop bij een unieke Goa Lawah-tempel of we noemden het Bat Cave Temple waar duizenden vleermuizen leven. Uiteindelijk gaan we terug naar het hotel voor een overnachting.

DAG 13: VRIJE TIJD

Reisfoto's

Vandaag is een vrij programma op basis van uw eigen arrangement.

DAG 14: VERTREK VANUIT BALI

De ochtend is ter vrije besteding tot het uitchecken om 12.00 uur bij het hotel. Transfer naar de luchthaven voor de vertrekvlucht naar de volgende bestemming.

Inclusief | Exclusief

Reislocatie

Created with Sketch.
vanaf €1.325,00

Informatie

Meer mooie reizen