vanaf €0,00
Offerte aanvragen

Luxe vip rondreis Java en Bali

Created with Sketch. Java
Not Rated

Reisduur

Vertrekdatum

Groepsgrootte

n.v.t

Reisthema

  • Luxe reizen,
  • Natuurreizen,
  • Rondreizen,

Over de reis

Glorierijke toer – ontsluiert de essentie van Java & Bali – vier de entourages – ontspanning – brilliante retraites

Een van Java’s en Bali’s beste kwaliteiten, naast de vruchtbare vulkaangronden, is de vriendelijkheid van de mensen. Oprecht, goedhartig en onbezorgd zijn slechts enkele van hun heerlijke karaktereigenschappen.

De luxe tour brengt je naar Java’s en Bali’s beste hotels, waarvan de helft op wereldniveau meedingt naar prijzen. Er is ruimschoots de tijd om daarvan te genieten.
Hieronder vind je zowel de lange als de korte reisbeschrijving. Als je wat meer wilt weten over een dag, klik dan op de titel. Dan verschijnt de uitgebreide beschrijving.

Dag planning

Dag 1: Aankomst Yogyakarta

Wat is beter dan uitrusten in het hotel met titel "Winner of the World Luxury Hotel Awards 2016" na een lange reis naar Yogyakarta? Een verpletterend uitzicht op de Borobudur, de illustere actieve vulkaan Merapi en een eindeloze groene bergketen...

Je verblijft een aantal dagen in de buurt van de Borobudur, met het uiterst mooie landschap van onbetaalbare groene rijstvelden en traditionele dorpjes, geadoreerd door eerzuchtige vulkanische pieken.

ACCOMMODATIE
Plataran Borobudur Resort & Spa - Liggend op de heuvels van het dorp Tanjungan omgeven door pronkerige teak bossen. Het exclusieve Plataran Borobudur Resort & Spa heeft een fraai uitzicht op de tergend mooie Borobudur, de vulkaan Merapi, en de Menoreh Hills. Het resort herbergt traditionele en moderne luxe villa's met privézwembad, de Padma Spa met het concept detoxificatie, een groot zwembad, een verscheidenheid aan restaurants met zowel casual als 'fine dining' internationale en Indonesische gerechten, een paardenstal en een Yoga centrum.
- 2016 Winner World Luxury Hotel Awards - Certificate of Excellence 2016, TripAdvisor -

Inclusief | Exclusief

  • pick up service vliegveld Yogyakarta, vliegreis Yogyakarta - Surabaya, vliegreis Surabaya - Denpasar, al Het vervoer tijdens de tour
  • Accommodatie
  • maaltijden: alleen het ontbijt, frisdranken en drinkwater in een redelijke hoeveelheid
  • Toegang to de Nationale Parken en de Natuurreservaten die je bezoekt tijdens de tour
  • Een ervaren beetje Engels sprekende chauffeur, bij 4 of meer reizigers een Engels sprekende gids

Reislocatie

Created with Sketch. Java
Created with Sketch.
vanaf €0,00

Meer mooie reizen