vanaf €0,00
Offerte aanvragen

Rondreis Bali, Lembongan en Gili

Created with Sketch. Bali
Not Rated

Reisduur

17 dagen

Vertrekdatum

Iedere dag

Groepsgrootte

n.v.t

Reisthema

  • Rondreizen,

Over de reis

Deze reis is ideaal voor families die in korte tijd 3 eilanden willen ontdekken en gek zijn op het cultuur en strand. Je begint in het binnenland van Bali en krijgen tijdens een leuke fietstour, een nacht in een tent boven op een berg tussen de volkanen met adembenemend uitzicht. En ook een balinese kookcursus , midden tussen de rijstvelden.

Daarna brengt de boot jullie naar de witte stranden van Nusa Lembongan, waar jullie lekker gaan snorkelen en een mooie kanotocht door de mangroven maken. Het volgende eiland is Gili Tranwangan voor de kust van Lombok. Dit bounty eiland is met de fiets of met paard en wagen te ontdekken.

Dag planning

Dag 1: Aankomst Bali (Denpasar)

Reisfoto's

Accommodatie

Op Bali staat een chauffeur voor jullie klaar om jullie naar Ubud te brengen. Ubud ligt ongeveer op een half uur rijden vanaf het vliegveld in het groene binnenland van Bali. Dit is het culturele artistieke hart van het eiland. Ubud ligt midden tussen de rijstvelden en is een mooi startpunt om excursies in de omgeving te maken. Bezoek de lokale markt en bezichtig een van de vele indrukwekkende tempels. Er zijn hier veel ceremonies die je kunt bekijken.

Dag 2: Uitrusten en Ubud ontdekken

We beginnen met een vrije dag, zodat jullie op eigen gelegenheid Ubud kunnen ontdekken. Jullie kunnen lekker ontspannen bijkomen van de reis of een spannende tocht met een raft of band op de rivier maken. Dat vinden de kinderen vast prachtig! We raden aan om 's avonds een van de dansvoorstellingen bij te wonen die op verschillende plekken in Ubud worden gehouden.

Dag 3: Ubud per fiets ontdekken en door naar ander hotel

De fiets is de beste manier om het binnenland te ontdekken! Met een gids rijden jullie over stille weggetjes door dorpen en langs rijstvelden. Jullie beginnen op het hoogste punt, zodat de rit het grootste deel bergaf is. Zie het leven van een Balinese familie in een compound. Jullie zullen verbaasd zijn over hoeveel mensen hier wonen. Die middag gaan we door naar het volgende hotel, een heel speciaal plekje met prachtig uitzicht.

Dag 4: Yoga tussen de rijstvelden en relaxen aan het zwembad

In de ochtend krijgen jullie een heerlijk ontbijtje op de kamer en krijgen jullie yoga op een mooie locatie in de buurt. Midden tussen de rijstvelden.
In de middag zijn jullie vrij om te relaxen of de omgeving te bekijken.

Dag 5: naar een Luwak koffie farm, zwemmen bij de waterval, overnachten in een tent

In de ochtend vertrekken we naar een Luwak koffie farm, luwak is een beruchte koffie soort, 's werelds duurste koffie.Koffie die wordt uitgepoept door katachtige. De luwak beestjes eten de koffie bessen op en poepen ze weer uit.Op deze farm krijg je verschillende koffie te proeven en zie je hoe ze Luwak koffie maken. Na deze koffie experience gaan we zwemmen bij de waterval, je moet een beetje geluk hebben met de toerisme. Met de auto rijden we verder naar het noord- oosten van Bali en lunchen we op een hele speciale plek , een plek met uitzicht op de vulkaan, na de lunch rijden we naar de plek waar we verblijven op de berg in een tent met een adembenemend mooi uitzicht. De familie die hier woont brengt ons een heerlijke maaltijd die bereidt wordt op een bbq voor je tent.

Inclusief | Exclusief

Reislocatie

Created with Sketch. Bali
Created with Sketch.
vanaf €0,00

Meer mooie reizen