vanaf €1.440,00
Offerte aanvragen

Puglia food & wine experience I 6 senses

Created with Sketch. Italië Lecce
Not Rated

Reisduur

4 nachten, 5 dagen

Vertrekdatum

9-11-21 t/m 13-11-21 (ook vertrekdatums in 2022)

Groepsgrootte

10 t/m 20 personen

Reisthema

 • Bouwstenen,
 • Luxe reizen,
 • Rondreizen,

Over de reis

In deze 5 dagen nemen we je mee langs unieke plekken waar je jezelf de Koning van Puglia voelt, unieke Barok-steden zoals de regionale hoofdstad Lecce, stralend witte stranden en ongerepte bossen, waar alles je laat voelen dat je bent aangekomen in een uniek land. Een land dat voor altijd in je hart zal blijven en met zijn typische producten en lokale gastronomie, je gehemelte zal veroveren en tot nieuwe hoogtes brengt.

We zullen deze unieke regio verkennen, tussen de prachtige wijngaarden en olijfplantages, de typische gerechten proeven, ons in culinaire tradities en in de cultuur verdiepen. Hierdoor is deze regio een van de speerpunten van de Italiaanse kwaliteit in de wereld geworden.

Als je wilt ontspannen en even aan helemaal niets wilt denken, een absoluut unieke en fascinerende ervaring wilt beleven, met de kleuren, smaken en geuren van dit betoverende land. Pak je koffer en wij zorgen voor de rest!!

Reis met ons mee en geniet van deze culinaire relax ervaring!!

 • Bij extra informatie kun je het verhaal lezen van Alessandra, eigenaar van EEtaliano.nl en de bedenker en organisator van deze fantastische reis.
View More

HIGHLIGHTS

 • Verblijf in een luxe 4 sterren hotel
 • Bezoek olijfmuseum
 • De lekkerste gerechten en wijnen van Puglia proeven
 • Lunchen in de olijfgaarde
 • Bezoek aan de stad Lecce
 • Koffiebranderij excursie
 • Fruit de mer lunch aan zee met heerlijke wijnen
 • Wijnproeverij in een authentieke wijnkelder
 • Iedere dag yoga van yoga-leraar Louis

Dag planning

Dag 1- Aankomst vliegveld Brindisi en welkom in het hotel

Reisfoto's

Accommodatie

Vandaag begint deze mooie reis in Italie. We komen aan op het vliegveld van Brindisi. Hier staat de Eetaliano-bus op de luchthaven te wachten en zal ons naar het hotel brengen. We zullen ontvangen worden met een heerlijke welkomst- cocktail. Het diner zal in restaurant Don Carmelo op het landgoed zijn. In de avond ben je verder vrij om het mooie luxe hotel verder te ontdekken.

Dag 2- Yoga, oliemuseum en lunchen olijfgaarde

Reisfoto's

Accommodatie

Om 9.00 uur in de ochtend beginnen we de dag met yoga van leraar Luis. Nadat we weer helemaal zen zijn zullen we rond 11.00 uur naar het oliemuseum in Cannole gaan. We krijgen een uniek kijkje in het proces van de olijfolie door de eeuwen heen. Het museum is in het beheer van een familie die veel olijfgaarden heeft. Hier wordt Tempeliersolie gemaakt (topproduct van Eetaliano). We zullen op de olijfgaarde Torre del Tolomei uit het jaar 1480 een heerlijke lunch hebben, georganiseerd door sterrenchefs met geselecteerde wijnen en onze exclusieve Eetaliano-producten uit Solento.
Rond het einde van de middag zijn we weer terug in het hotel en kunnen we lekker ontspannen.
Diner in restaurant Don Carmelo in het hotel en verder een vrije avond.

Dag 3- Aperitief kasteel, lunch aan zee

Reisfoto's

Accommodatie

Na het ontbijt beginnen we weer met yoga van leraar Louis. Rond 11.00 vertrekken we naar San Vito dei Normanni en bezoeken we het kasteel Dentice di Frasso, waar we een exclusief aperitief zullen nuttigen. Na deze beleving zullen we naar
Santa Sabina (marina di Carovino) afreizen en daar een lunch aan zee in het restaurant La Terrazza op basis van vis en Salento-specialiteiten hebben. (inclusief de door ons geselecteerde wijnen).
Rond 17.00 uur keren we weer terug naar het hotel.
Diner in restaurant Don Carmelo in het hotel en een vrije avond.

Dag 4- Bezoek Lecce en koffiebranderij en wijnproeverij

Reisfoto's

Accommodatie

Na het ontbijt beginnen we de dag weer met yoga van leraar Louis
Na de yoga vertrekken we naar Lecce, de barok-stad bij uitstek, bezoek aan de "Caffè Cittadino" verkozen tot het vierde mooiste café van Italië, met uitzicht op het prachtige Piazza Sant'Oronzo in het hart van Lecce. We beginnen met een bezoek aan de 100% Arabica koffiebranderij met proeverij en een door Eetaliano zelf gekozen aperitief/lunch.
Daarna hebben we een vrije middag in Lecce.
Om 15.00 uur keren we terug naar het hotel voor ontspanning en hebben we een wijnproeverij in de kelder van 4 wijnen en een aperitief.
In de avond diner in restaurant Don Carmelo.

Dag 5- Terug naar het vliegveld

Reisfoto's

Helaas is deze heerlijke reis ten einde gekomen. Na het ontbijt keren we met de bus terug naar het vliegveld van Brindisi en nemen we het vliegtuig terug naar huis.

Inclusief | Exclusief

 • transfer vliegveld naar hotel
 • 4 nachten hotel, 4 sterren
 • ontbijt
 • lunch (wijn is inclusief)
 • diner (2 glazen wijn zijn inclusief)
 • transfer tijdens deze dagen
 • alle excursies
 • tijdens de excursies alle drankjes en wijn.
 • transfer hotel naar vliegveld
 • vlucht (momenteel vlieg je voor 70 euro naar Brindisi met Ryan Air)
 • sommige drankjes

Reislocatie

Created with Sketch. Italië Lecce

Extra informatie

Over de prijs
prijs een-persoonskamer : 1670 euro pp
prijs twee-persoonskamer : 1440 euro pp
Over Alessandra van Eeltaliano.nl
Hoi allemaal,
Ik ben Alessandra, eigenaar van Eetaliano, in mijn nieuwe project wilde ik mijn drie passies combineren: eten, reizen en wijn.
Ik werkte in het verleden voor een grote Italiaanse touroperator als kwaliteits- en gebiedsmanager en was ook eigenaar van een reisbureau in Verona, ik wilde deze passies in een reis laten terug komen.
Een reis van 5 dagen en 4 nachten, om een ​​ander deel van mijn land, Italië, te introduceren. Waar ik kom om te werken en voor mooie romantische trips.
Het is een mini-trip die verschilt van de gebruikelijke conventionele toeristische tours, waarbij je deze zelf meeneemt en de schoonheid ervaart van dit mooie gedeelte van Italie. En dit vanuit een 4-sterrenresort midden in de natuur, waar u kunt ontspannen met een spa van wereldklasse en wijnen kunt proeven van hoge kwaliteit, met een ochtendyoga-ontwaken
bij het zwembad en elke dag een verrassingstour op een andere plek, die onze mensen met veel passie en liefde aan je zullen overbrengen.
De tour heeft de naam "6 zintuigen" om een ​​ongewoon Puglia te ervaren vol culinaire hoogstandjes en wijnen gekozen door
EEtaliano, met de warmte van de zon en de kleuren van de natuur, met sprookjesachtige en tijdloze plekken.
Samen met mijn vrienden Patricia en Daan van Wereldwijd Reizen, wilde ik de Nederlandse professionaliteit en hun ervaring in de Nederlandse toeristenwereld, deze mooie reis aanbieden.
Maak je koffer klaar, wij zorgen voor de rest, ik wacht op je.
Groetjes Alessandra
Created with Sketch.
vanaf €1.440,00

Meer mooie reizen