Bali

Een rondreis of bouwsteen Bali

Ontdek het betoverende Bali en haar paradijselijke eilanden: een onvergetelijk avontuur vol cultuur, natuur en ontspanning
Laat je meevoeren door het prachtige eiland Bali en haar adembenemende nabijgelegen eilanden, Nusa Penida en Nusa Lembongan. Onze zorgvuldig samengestelde reizen en bouwstenen bieden je een unieke combinatie van avontuur, cultuur en ontspanning. Ontdek de rijke Balinese cultuur, verken het weelderige groen en de historische tempels, en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Of je nu de voorkeur geeft aan een avontuurlijke reis vol actie, een rustgevende wellness-ervaring of een eilandhopavontuur, bij Wereldwijd Reizen vind je de perfecte reis naar Bali die bij je past. Onze reizen zijn persoonlijk en avontuurlijk, waarbij we de emotionele en menselijke aspecten van elke ervaring benadrukken.

Verwonder je over de prachtige rijstterrassen, ontmoet de vriendelijke bevolking tijdens traditionele activiteiten, en verken de fascinerende onderwaterwereld van Bali's azuurblauwe zeeën. Dompel jezelf onder in de spirituele sfeer van eeuwenoude tempels en geniet van het eilandparadijs op Nusa Lembongan en Nusa Penida.

Bij Wereldwijd Reizen geloven we dat een echte ontmoeting met de natuur en cultuur je hart zal raken. Ontdek het zelf op het betoverende Bali en haar paradijselijke eilanden.

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis op Bali

Een reis toch iets aanpassen?