Borneo

Een rondreis of bouwsteen Borneo

Borneo is volgens ons een van de mooiste plekken van Azië, zeker als je van natuur houdt. Het is in elk geval één van de reizen die ons het meest is bij gebleven. Sabah en Sarawak worden gezamenlijk ook wel Maleisisch Borneo genoemd. Op Sabah vind je ongerepte jungle waar je bedreigde diersoorten als de orang-oetan en de Borneo dwergolifant nog in hun natuurlijke habitat kunt spotten.

Langs de Kinabatangan rivier is de biodiversiteit groot. Er leven diverse apensoorten, vogelsoorten, slangen, insecten en krokodillen. Als natuurliefhebber mag je dit gebied echt niet overslaan!

Aan de oostkant van Maleisisch Borneo vind je Mabul eiland dit is echt een onderwater paradijs. Hou je van duiken of snorkelen dan zit je hier helemaal goed het staat zelfs bekend als een van de beste duikplekken ter wereld. Wij hebben hier echt een aantal magische momenten meegemaakt.

Met al onze ervaringen en goede contacten hebben we een aantal reizen samengesteld die volgens ons heel bijzonder en speciaal zijn. Een echte ontmoeting raakt je!

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis in Borneo

Een reis toch iets aanpassen?