Borneo

Een rondreis of bouwsteen Borneo

Borneo, wat ons betreft een van de meest adembenemende bestemmingen in Azië, heeft een speciale plek in onze harten veroverd. Als natuurliefhebbers werden we betoverd door de ongerepte schoonheid van dit eiland. Sabah en Sarawak, samen het Maleisisch Borneo, boden ons onvergetelijke momenten waar we nog vaak met warme gevoelens aan terugdenken.

In de ondoordringbare jungle van Borneo konden we zeldzame diersoorten zoals de orang-oetan en de Borneo dwergolifant in hun natuurlijke habitat observeren, een ervaring die ons diep raakte.

De Kinabatangan rivier, een gebied met een overweldigende biodiversiteit, liet ons kennismaken met de rijke flora en fauna van Borneo. We zagen diverse apensoorten, prachtige vogels, slangen, insecten en krokodillen, wat ons nóg meer verbonden deed voelen met de natuur.

Aan de oostkust van Maleisisch Borneo ontdekten we het betoverende Mabul eiland, een waar onderwaterparadijs. Tijdens het duiken en snorkelen werden we gegrepen door de schoonheid van de onderwaterwereld. Mabul eiland staat niet voor niets bekend als een van de beste duiklocaties ter wereld. Het zijn deze magische momenten die voor altijd in ons geheugen gegrift staan.

Gedreven door onze liefde voor avontuur en de waardevolle contacten die we tijdens onze reizen hebben opgedaan, hebben we bij Wereldwijd Reizen een selectie van bijzondere en unieke reizen samengesteld. Wij geloven dat een echte ontmoeting met de natuur en cultuur uw hart zal raken, net zoals Borneo dat bij ons heeft gedaan. Ontdek het zelf en laat u betoveren door het wonderschone Borneo!

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis in Borneo

Een reis toch iets aanpassen?