Ons verhaal

Sinds Daan en ik elkaar hebben leren kennen in het jaar 2000 hebben wij een passie voor reizen. We zijn begonnen met een jaar backpacken in Australië en hebben vanaf dat moment zo veel mogelijk gereisd over de wereld. Eerst met z’n tweeën en inmiddels doen we dat als gezin van vijf.

We hebben in 2018 en 2019 een wereldreis gemaakt met Jazz en Liam. In 2019 werd ook Jax geboren en hebben we in 2019 -2020 een wereldreis gemaakt met z’n vijven.

Dit heeft ons en de kinderen zoveel moois gebracht dat we dit ook graag aan anderen willen meegeven. Onze grote passie voor andere culturen en landen is de basis geweest voor Wereldwijd Reizen.

Wij bieden alleen reizen aan in landen waar we zelf ook zijn geweest en waar we dus met veel passie en kennis over kunnen praten.

Duurzaam Reizen

Onze Missie

Omdat wij zelf zoveel uit het reizen gehaald hebben willen wij dit doorgeven aan zo veel mogelijk mensen. Veel van de reizen die wij aanbieden op Wereldwijd reizen hebben wij zelf gemaakt en ook gedaan. We bieden reizen aan met impact. Een echte ontmoeting raakt je. Daarom zul je tijdens onze reizen vaak op een hele mooie manier in contact komen met de lokale bevolking. Reis je op een duurzame manier en ontdek je de mooiste plekken van een land.

Wij willen mensen de wereld laten zien op een manier die je echt raakt. Niet alleen oppervlakkige ontmoetingen en commerciële highlights maar echte ontmoetingen en de meest bijzondere plekken van een land.

Wij zijn van mening dat reizen juist iets heel goeds voor de wereld kan betekenen, namelijk begrip voor elkaars culturen, economische groei op plekken waar het nodig is en positieve ervaringen voor zowel de lokale bevolking als voor de reizigers. Als we dan ook nog iets terug doen voor de landen waar we naar toe gaan is reizen gewoon het meest geweldige tijd verdrijf wat we kunnen doen in onze vrije tijd.