Zuid Afrika

Zuid-Afrika waar natuur, cultuur en avontuur samenkomen

Zuid-Afrika, natuurlijk gelegen in het zuidelijkste puntje van Afrika, grenst aan Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Swaziland. De Nederlandse invloed vanaf 1600 is nog steeds zichtbaar in de architectuur, straatnamen en taal. Maar Zuid-Afrika staat vooral bekend om haar indrukwekkende natuur en talrijke safarimogelijkheden.

Eén van de mooiste en populairste wildparken voor safari's is het Krugerpark, beroemd om de Big-5: de leeuw, de buffel, de neushoorn, het luipaard en de Afrikaanse olifant. Jaarlijks trekt dit park veel bezoekers. Maar ook de Tuinroute is adembenemend. Er is geen betere manier om Zuid-Afrika te verkennen dan met een huurauto door het land te trekken.

Onze eigen ervaring als gezin was onvergetelijk. We reden van Port Elizabeth naar Kaapstad en terug, langs enkele van de meest spectaculaire routes die we ooit hebben afgelegd. Het gevoel van vrijheid dat je krijgt terwijl je door het ongelooflijk mooie en ruige landschap rijdt, is onbeschrijfelijk.

Door deze reis te combineren met ontmoetingen met de lokale bevolking, sluit je Zuid-Afrika voor altijd in je hart. Een echte ontmoeting met Zuid-Afrika raakt je diep! Ontdek samen met ons de avontuurlijke en persoonlijke kant van dit fascinerende land.

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis door Zuid Afrika