Sri Lanka

Een rondreis of bouwsteen in Sri Lanka

Sri Lanka is ongeveer net zo groot als Nederland en België tezamen. Dit maakt het land heel makkelijk te bereizen. Ondanks dat het land niet heel erg groot is is het wel heel divers. Natuurlijk heeft Sri Lanka prachtige kusten maar ook vind je hier oerwouden, woestijn gebieden, koraalriffen, bergen en mooie uitzichten over de thee plantages.

Ook heb je heel veel wildlife in Sri Lanka, je vindt hier o.a. olifanten, walvissen, luipaarden en apen. Het is niet voor niets dat Sri Lanka een favoriete vakantie bestemming is voor veel mensen. Toch zijn er nog heel veel onontdekte pareltjes te vinden in Sri Lanka. Wij laten je graag in aanraking komen met de mooiste bezienswaardigheden in Sri Lanka. Zowel een aantal bekende highlights als nog wat onbekendere delen van het land. Om het land echt te ontdekken is een ontmoeting met de bevolking eigenlijk ook echt een must.

Doordat wij hier zelf langere tijd geweest zijn en hier al jaren contacten hebben, hebben wij een aantal unieke reizen kunnen samenstellen die je en de mooie plekken van het land laten zien en je in contact laten komen met de bevolking van Sri Lanka. Door het boeken van een reis doe je ook iets terug voor het land. Dit kan op verschillende manieren en daar vertellen we je graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Of je nu op zoek bent naar een complete bijzondere rondreis of een bouwsteen als aanvulling op je eigenreis, wij zorgen voor een ontmoeting met Sri Lanka die je raakt.

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis door Sri Lanka

Een reis toch iets aanpassen?