Sri Lanka

Een rondreis of bouwsteen in Sri Lanka

Sri Lanka! Ontdek de onontdekte pareltjes van Sri Lanka met onze unieke reizen. Toen wij Sri Lanka bezochten, ontdekten we al snel dat het eiland, ongeveer net zo groot als Nederland en België samen, een schat aan verschillende landschappen en ervaringen biedt. Van de prachtige kustlijn tot de weelderige oerwouden, woestijngebieden, koraalriffen, majestueuze bergen en de uitgestrekte theeplantages, Sri Lanka is een land dat je hart verovert met zijn natuurlijke schoonheid.

In Sri Lanka is de rijke dierenwereld ook een van de grootste trekpleisters. Het eiland is de thuisbasis van olifanten, walvissen, luipaarden en apen, wat het een favoriete bestemming maakt voor natuurliefhebbers. Toch zijn er nog tal van onontdekte parels te vinden in Sri Lanka. We willen je graag kennis laten maken met zowel de bekende hoogtepunten als de minder bekende juweeltjes van dit prachtige land. Een ontmoeting met de vriendelijke en gastvrije bevolking is een essentieel onderdeel van het ervaren van de ware essentie van Sri Lanka.

Gedurende onze eigen reis door Sri Lanka en dankzij jarenlange contacten met lokale partners, hebben wij unieke reizen kunnen samenstellen die je niet alleen de mooiste plekken van het land laten zien, maar je ook in contact brengen met de lokale bevolking. Door het boeken van een reis bij ons, draag je ook bij aan het welzijn van Sri Lanka en haar inwoners. We bespreken graag de verschillende manieren waarop je een positieve impact kunt maken tijdens een persoonlijk gesprek.

Of je nu op zoek bent naar een complete, bijzondere rondreis of een bouwsteen als aanvulling op je eigen reis, wij zorgen voor een onvergetelijke ontmoeting met Sri Lanka die je diep zal raken. Laat jezelf onderdompelen in de avontuurlijke en persoonlijke ervaringen die dit betoverende eiland te bieden heeft.

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis door Sri Lanka

Een reis toch iets aanpassen?