Italië

Geweldige reis in Italië

Ale is de reisbegeleider van deze unieke reis. Ze woont in Nederland maar is een echte Italiaanse. De passie de ze heeft voor Italië en het eten in dit geweldige land zorgt voor een unieke en passie volle reis.

In deze 5 dagen neem ik je mee langs unieke plekken waar je jezelf de Koning van Salento voelt, unieke Barok-steden zoals de regionale hoofdstad Lecce, stralend witte stranden en ongerepte bossen, waar alles je laat voelen dat je bent aangekomen in een uniek land. Een land dat voor altijd in je hart zal blijven en met zijn typische producten en lokale gastronomie, je gehemelte zal veroveren en tot nieuwe hoogtes brengt.

We zullen deze unieke regio verkennen, tussen de prachtige wijngaarden en olijfplantages, de typische gerechten proeven, ons in culinaire tradities en cultuur verdiepen. Hierdoor is deze regio een van de speerpunten van de Italiaanse kwaliteit in de wereld geworden.

Als je wilt ontspannen en even aan helemaal niets wilt denken, een absoluut unieke en fascinerende ervaring wilt beleven, met de kleuren, smaken en geuren van dit betoverende land. Pak je koffer en wij zorgen voor de rest!!

Reis met ons mee en geniet van deze culinaire relax ervaring!!

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van deze reis

Een reis toch iets aanpassen?