Zanzibar

Een rondreis of bouwsteen op Zanzibar

Zanzibar ligt ongeveer 30 km ten oosten van de kust van Tanzania in de Indische Oceaan. Het eiland staat bekend om haar parelwitte stranden met palmbomen en de vele kruiden, specerijen en fruitsoorten die er groeien. Daarnaast is Zanzibar dé plek voor snorkel- en duikliefhebbers vanwege de vele vissoorten en koraalriffen. Zanzibar wordt ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd. Ook kun je op Zanzibar geweldig mooi kitesurfen.

Stone Town is het oude centrum van de hoofdstad en bestaat uit smalle straatjes, winkeltjes, bazaars en moskeeën. De architectuur van deze oude stad is een mix van verschillende culturen als Arabisch, Perzisch, Indisch en Europees. Niet voor niets staat Stone Town op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Persoonlijk vonden wij Zanzibar echt geweldig. Het eiland heeft zoveel te bieden en je voelt je er gelijk thuis. Ook onze kinderen willen echt terug naar Zanzibar omdat ze niets dan goede herinneringen hebben aan dit bijzondere eiland.

Of je nu op zoek bent naar een complete bijzondere rondreis of een bouwsteen als aanvulling op je eigenreis, wij zorgen voor een ontmoeting met Zanzibar die je raakt.

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis Zanzibar

Een reis toch iets aanpassen?