Zanzibar

Een rondreis of bouwsteen op Zanzibar

Een hartverwarmende ontdekkingstocht naar Zanzibar! De verborgen schat van de Indische Oceaan
Wij hebben zelf het genoegen gehad om Zanzibar, gelegen op zo'n 30 km ten oosten van de kust van Tanzania, te ontdekken. Dit adembenemende eiland in de Indische Oceaan staat bekend om zijn parelwitte stranden, wuivende palmbomen, exotische kruiden, specerijen en fruitsoorten. Zanzibar is een waar paradijs voor snorkel- en duikliefhebbers vanwege de rijke onderwaterwereld vol kleurrijke vissoorten en prachtige koraalriffen. Ook kitesurfers kunnen hier hun hart ophalen.

In Stone Town, het oude centrum van de hoofdstad, waan je je in een doolhof van smalle straatjes, sfeervolle winkeltjes, levendige bazaars en indrukwekkende moskeeën. De unieke architectuur weerspiegelt een mix van culturen, waaronder Arabisch, Perzisch, Indiaas en Europees. Het is dan ook niet verrassend dat Stone Town op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Onze persoonlijke ervaring op Zanzibar was ronduit geweldig. Het eiland heeft zoveel te bieden, en we voelden ons er meteen thuis. Ook onze kinderen verlangen terug naar dit bijzondere eiland, met zoveel dierbare herinneringen.

Of je nu op zoek bent naar een complete, unieke rondreis of een bouwsteen om jouw eigen reis te verrijken, wij zorgen voor een onvergetelijke kennismaking met Zanzibar die je diep zal raken.

Wereldwijd_Reizen_vliegtuig_goed

Bekijk hier een video van onze reis Zanzibar

Een reis toch iets aanpassen?