vanaf €0,00
Offerte aanvragen

14 dagen: Bali- Sanur-Lombok-Gili-Ubud

Created with Sketch. Bali
Not Rated

Reisduur

Vertrekdatum

Groepsgrootte

n.v.t

Reisthema

 • Bali,
 • Rondreizen,

Over de reis

Deze avontuurlijke reis neemt je mee naar de mooiste en meest adembenemende plekken van Bali en Lombok. Geniet van de warme, tropische sfeer en vriendelijke glimlachen van de lokale bevolking terwijl je deze prachtige eilanden verkent.

Je begint met het verkennen van de majestueuze Jatiluwih rijstterrassen, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, voordat je de Sendang Gile en Tiu Kelep watervallen onder de berg Rinjani ontdekt. Bezoek een traditioneel pottenbakkersdorp bij Banyumulek en maak je eigen souvenir voordat je het Sasak-stam dorp bezoekt.

Na het verkennen van Bali, steek je per speedboot over naar Lombok en Gili Island. Hier kun je ontspannen op het strand, snorkelen of andere activiteiten ondernemen voordat je terugkeert naar Bali om het kunstenaarsdorp Ubud te verkennen en bezienswaardigheden zoals de olifantsgrottempel en Tegalang rijstterrassen te bezoeken.

Met mooie accommodaties , evenals een professionele gids en een comfortabele privé-auto, is deze reis een fantastische manier om deze prachtige eilanden te verkennen en een onvergetelijke ervaring te hebben.

View More

HIGHLIGHTS

 • Bezoek aan de Jatiluwih rijstterrassen, een UNESCO-werelderfgoedlocatie
 • Ontdekking van de Sendang Gile en Tiu Kelep watervallen onder de berg Rinjani
 • Bezoek aan een traditioneel pottenbakkersdorp bij Banyumulek
 • Verkenning van het Sasak-stam dorp en het maken van een eigen souvenir
 • Oversteek per speedboot van Bali naar Lombok en Gili Island
 • Vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het strand op Gili Island
 • Bezoek aan Ubud, een kunstenaarsdorp en bezienswaardigheden zoals de olifantsgrottempel en Tegalang rijstterrassen

Dag planning

Dag 1: Aankomst in Bali

Een warm tropisch klimaat met vriendelijke glimlach van de lokale bevolking zal u verfrissen na een lange vlucht. Bij aankomst in Bali en na de immigratie en uitgangspoort gepasseerd te zijn, zal onze gids u begroeten en verwelkomen. Vervolgens zullen we u overbrengen naar uw hotel voor check-in en overnachting.

Dag 2: een vrije dag om zelf in te vullen

Lekker rustig aan vandaag, beetje bijkomen van de reis. Geniet van het ontbijt en de hotelfaciliteiten.

Dag 3: Verken JATILUWIH rijstterrassen, Een unesco erfgoed.

Reisfoto's

Accommodatie

Na het ontbijt in uw hotel bezoeken we de Jatiluwih rijstterrassen, een UNESCO-erfgoed. Het heeft een prachtig panorama van rijstterrassen die zich ontvouwen vanaf de voet van de berg tot aan de zee. De koele sfeer omringt het gebied van Jatiluwih met goede waterirrigatie die dit platteland ideaal maakt voor landbouwontwikkeling. De tweede plek om te bezoeken is Batukaru, Taman Ayun, de koninklijke tempel en Penatahan warmwaterbron. Uiteindelijk keren we terug naar het hotel voor een vrij programma en overnachting.

Dag 4: transfer naar Lombok
Itenirary

Na het ontbijt uitchecken bij het hotel. Opgehaald door onze gids en vervolgens overgebracht naar de haven van Bali om per speedboot naar Lombok te vertrekken. Het oversteken van de Bali Straat van Benoa haven naar Lombok met een tussenstop bij Gili duurt 3 uur. Bij aankomst in Lombok directe transfer naar lokale accommodatie en overnachting.

Dag 05: de avontuurlijke verkenning van de exotische watervallen onder de berg Rinjani (B,L)

Na het ontbijt bent u klaar om te verbinden met de enorme natuur aan de voet van de berg Rinjani. We verkennen twee watervallen, namelijk de Sendang Gile waterval en de Tiu Kelep waterval. Allereerst stappen we uit bij het dorp Sanaru waar we de Sendang Gile waterval ontmoeten en vervolgens trekken we over de rivierbedding om de majestueuze Tiu Kelep waterval te bereiken. U moet klaar zijn met zwemkleding omdat het nat kan worden tijdens het passeren van de rivier. Bij deze waterval kunt u genieten van natuurlijk en fris bronwater uit de bergen. In de middag terug naar een klein café om te genieten van lokaal eten. Laat in de middag keert u terug naar het lokale hotel voor overnachting.

Dag 06: verkenning van het Sasak-tribedorp en een ervaring in het verven van pottenbakkerij

Reisfoto's

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het lokale dorp van pottenbakkers bij Banyumulek. Dit dorp staat bekend om de verschillende zelfgemaakte pottenbakkerijen waar iedereen in dit dorp pottenbakkerij maakt. Hier zult u de ervaring opdoen om de potten te verven, wat een uniek souvenir kan zijn. Vervolgens bezoeken we een prachtige water tempel genaamd Narmada en bezoeken we het huis van de Sasak-stam. Laat in de middag keren we terug naar het hotel voor overnachting.

Dag 7: Transfer naar Gili eiland met lokale boot
Itenirary

Geniet van het ontbijt en de hotelfaciliteiten en in de middag brengen we u naar Gili Island met de lokale boot. Aankomst op Gili Island en overnachting.

Dag 8:: Vrije tijd op Gili Eiland

Reisfoto's

Accommodatie

Begin de dag met het ontbijt en geniet van de hotelfaciliteiten en het strand. U kunt er ook voor kiezen om te gaan snorkelen op Gili Island.

Dag 9: Vrije tijd op Gili eiland

Reisfoto's

Accommodatie

Begin de dag met het ontbijt en geniet van de hotelfaciliteiten en het strand. U kunt er ook voor kiezen om te gaan snorkelen op Gili Island.

Dag 10: Transfer naar Bali - Ubud

Reisfoto's

Na het ontbijt brengen we u per speedboot terug naar Bali. Bij aankomst op de haven brengen we u naar het hotel in Ubud voor overnachting.

Dag 11: Vandaag verkennen we het kunstenaarsdorpje Ubud.

Reisfoto's

Na het ontbijt in uw hotel bezoeken we verschillende bezienswaardigheden in Bali, met name op weg naar Ubud. Allereerst gaan we naar Mas Village om de Balinese mensen prachtige houtsnijwerken te zien maken. De volgende bestemming is Goa Gajah, de olifantsgrottempel, daarna bezoeken we Tegalang Rice Terrace, een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht op de rijstterrassen op de klif. En dan bezoeken we het centrum van Ubud om de Ubud Art Market en het Ubud Palace (Puri Saren) te bezoeken. Tot slot keren we terug naar het hotel voor een vrij programma en overnachting.

Dag 12: Vrije dag in Ubud

Reisfoto's

Vandaag heeft u een vrij programma en kunt u de dag zelf invullen.

Dag 13: Vrije dag in Ubud

Reisfoto's

Vandaag heeft u een vrij programma en kunt u de dag zelf invullen.

Dag 14: Vertrek uit Bali.

Reisfoto's

De ochtend is vrij te besteden tot uitchecken uit het hotel om 12:00 uur. Daarna brengen we u naar de luchthaven voor uw vertrekvl

Inclusief | Exclusief

 • Accommodatie zoals vermeld in het reisschema.
 • Dagelijks ontbijt.
 • Lunch en diner zoals vermeld in het reisschema.
 • Tourprogramma en activiteiten zoals vermeld in het reisschema.
 • Speedboot van Bali - Lombok - Gili - Bali.
 • Toegangsprijzen voor alle toeristische bestemmingen.
 • Engelssprekende gids zoals vermeld in het reisschema.
 • Een privé auto met airconditioning.
 • Een fles mineraalwater tijdens de tour.
 • Veilige chauffeur.
 • Vliegticket naar Bali en terug naar huis.
 • Vaccinaties
 • Visum
 • Vaccinaties

Reislocatie

Created with Sketch. Bali
Created with Sketch.
vanaf €0,00

Meer mooie reizen